Sportfegyelmi eljárás alatti képviselet

A sportfegyelmi eljárás alatt írottakból kiderül, hogy adott esetben igen lényeges lehet, hogy fegyelmi (így a sportfegyelmi) eljárás alatt milyen lényeges a jogi képviselet. Ilyen képviselethez nem elegendő csupán egy jogász, hanem egy sportjogász gyakorlattal rendelkező ügyvéd vagy ügyvédi iroda meghatalmazása szükséges a teljes siker érdekében.

Tekintettel arra, hogy a sportfegyelmi eljárás eredményeként akár értékes évek veszhetnek el egy sportpályafutásból, erősen javallott jogi képviselővel eljárni a fegyelmi eljárás folyamán. Ennek okán oldalunk sportfegyelmi ügyekben nagy tapasztalatattal rendelkező tanácsadó ügyvédjét is ajánljuk, szakemberünk is felkereshető ilyen tárgyú ügyekben.

E témában konzultációért forduljon weboldalunk felkért tanácsadó ügyvédjéhez. Dr. Neszmélyi Emil sportjogász ügyvéd nem csupán a MOB Jogi Bizottságának tagja, hanem a Nemzetközi Sport Döntőbíróság (CAS) egyik  magyar  bírája is, így sportfegyelmi eljárások alkalmával hatékony segítséggel szolgál ügyfelei számára.  A vele történő konzultációhoz információk itt érhetők el: Kontakt